Rhino™ industriële labelmakers

Robuust, draagbaar en vol met tijdbesparende snelkoppelingen. Een industriële labelmaker gemaakt om het werk af te krijgen.

DYMO® XTL™

Creëer een veiligere werkomgeving, minimaliseer downtime en zoek storingen sneller op met brede DYMO® XTL™ tapes.

DYMO® industriële labelmakers zijn ontworpen voor de zwaarste werkomstandigheden en om snel labels te printen. Sneltoetsen printen snel herhalende labels af. Bovendien zijn er bibliotheken met termen en symbolen die u gemakkelijk op locatie of aan uw bureau kunt gebruiken.

Ons assortiment industriële labelmakers voldoet aan industrie-specifiekelabelsrichtlijnen en -standaarden. Robuust. Betrouwbaar. Snel. DYMO® industriële labelmakers zijn ideaal voor elke werkplek, besparen tijd en middelen, en voorkomen giswerk.

Sluit aan en creëer in enkele seconden


Labels voor elke taak

Gebruik DYMO® krimpkousen, zelf-laminerende labels, vinyllabels, metalen labels en meer voor elk project.

Computer Connected

DYMO® software-updates zorgen ervoor dat uw labelmaker up-to-date is en klaar is om te werken zoals u dat wilt.

DYMO® industriële labelmakers


DYMO® industriële labelmakers zijn ontworpen voor werkplekken en gemaakt van beschermend materiaal dat tegen vallen bestand is. DYMO® industriële labelmakers maken kabellabels, waarschuwingslabels en meer voor directe identificatie en gemakkelijk onderhoud. Gebruik een ingebouwde bibliotheek met termen en symbolen om draadlabels, waarschuwingslabels en veiligheidslabels te printen die voldoen aan de belangrijkste ANSI en TIA/EIA-606-A industriespecifieke labelstandaards. Creëer een efficiëntere, veiligere werkplek met ons assortiment industriële labelmakers.