Papieren labels van

DYMO® zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd materiaal. DYMO® D1 externe cassettes zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. DYMO®-labels zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren voor duurzame labels en tapes voor elke toepassing.

Labels voor uw huis en handwerk

LetraTag®-tapes

Kies voor FSC-gecertificeerde papieren labels, duurzame kunststof labels, opstrijkbare labels en meer om uw woning op orde te houden.

Reliëflabels

Ons erfgoed en nog steeds sterk. Reliëflabels geven elk project een retro-look en een flinke dosis karakter.

Kantoorlabels

LabelManager D1-tapes

DYMO® D1-tapes zijn verkrijgbaar in meer dan 40 combinaties van maten en kleuren om langdurige labeloplossingen te bieden.

LabelWriter-labels

Adreslabels, verzendlabels, naambadges en nog veel meer. Ontdek de LabelWriter -labels voor al uw labelingbehoeften.

Industriële labels

Rhino™-labels

Sterke kleeflaag. Robuust ontwerp. DYMO® Rhino™-labels zijn bestand tegen hitte, water, chemicaliën en meer.

XTL™-tapes

Maak steeds een grotere impact met bredere DYMO® XTL™-tapes, perfect voor veiligheidslabels en het verhelderen van reparaties.

DYMO® labels en tapes


DYMO®-labels zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen voor eenvoudige creatie, makkelijke bevestiging en langdurige oplossingen. DYMO®-lettertangtape is gemaakt voor gebruik binnen en buiten en laat niet los onder druk. Onze op maat gemaakte labels van industriële sterkte zijn bestand tegen elementen die op veel verschillende werkplekken te vinden zijn.


Hoogwaardige, op maat gemaakte labels en lettertangtape van DYMO® zorgen voor langdurige organisatie, snellere probleemoplossing en veiligheid op de werkplek zonder vlekken of vervaging. Kies de labels die u nodig hebt en behaal de resultaten die u nastreeft.