DYMO® hoogwaardige labels

Vanaf 1958 is DYMO® uitgegroeid tot een leider in de labelindustrie, met een wereldwijd bereik en verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid is van groot belang voor DYMO® en we streven ernaar om uw efficiëntie te maximaliseren terwijl u investeert in duurzaamheid - één label per keer. 

  • DYMO® papierproducten zijn FSC® Mix, wat betekent dat deze producten zijn gemaakt van materiaal uit goed beheerde, FSC®-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen.
  • DYMO® LabelWriter labels zijn BPA-vrij.
  • DYMO® D1, LetraTag® en Rhino™ kunststof externe cassettes zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.
  • DYMO® labelmakers en labelprinters voorkomen verspilling van inkt of toner door gebruik te maken van thermische printtechnologie.

Een postkamer die overal in het kantoor past. DYMO® weegschalen en labelprinters wegen nauwkeurig pakketten, printen labels en barcodes vanaf PC of Mac® computers.

Weeg nauwkeurig verzendingen met DYMO®weegschalen

Beperk het risico dat u te veel betaalt voor brieven en pakjes met DYMO® weegschalen voor pakjes tot 50 kg.

Persoonlijke labels met gratis DYMO® software

Voeg uw bedrijfslogo toe, maak direct barcodes, voeg afbeeldingen in, importeer contacten en meer op PC of Mac®.

DYMO® labelmakers voor kantoren


DYMO®-labelmakers helpen bij het organiseren van kantoorbestanden, het voorbereiden van presentaties, het verzenden van post, pakketten en nog veel meer. Het compacte en slanke ontwerp van de DYMO® labelmaker is een aanwinst voor elk bureau en kantoorruimte.


DYMO® verzendlabelmakers drukken USPS-barcodes af, maken verzendlabels en meer met behulp van thermische printtechnologie om labels van hoge kwaliteit te printen zonder inkt of toner.


Gebruik onze labelprinters in combinatie met DYMO® weegschalen om het risico op te hoge portokosten te verminderen. Neem de S50 Digitale USB postweegschaal mee naar zware pakketten en vermijd zwaar tillen. Voer dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse taken met gemak uit met DYMO® weegschalen en labelmakers.