LabelManager™ - D1

LabelManager D1

Vervang de bestaande batterijen door nieuwe alkalinebatterijen, vervang de bestaande tape cassette door een nieuwe tapecassette of gebruik een wattenstaafje doordrenkt met zuivere alcohol (bijv. isopropyl of ontsmettingsalcohol) om de transportrol en printkop voorzichtig schoon te maken. Stof, vuil of lijm kan zich ophopen op de rubberen transportrol of printkop in het cassettecompartiment en de printkwaliteit negatief beïnvloeden. Als het probleem nog steeds niet is opgelost, neem dan contact op met de technische ondersteuning van DYMO.

Mogelijk zit er een beetje speling op het inktlint in de tapecassette. Verwijder de tapecassette uit de labelmaker en controleer of het inktlint goed vastzit. Als het lint niet strak zit, draai het dan vast door de zwarte spoel in de tapecassette met de klok mee te draaien totdat het inktlint strak tegen de labeltape zit. Het inktlint in de tapecassette kan ook gebroken of doorgesneden zijn. In dat geval moet u de tapecassette vervangen.

De LabelManager 420P heeft maximaal 6 uur nodig om volledig op te laden. De batterij is volledig opgeladen wanneer een spanning van 8,4 V is bereikt. Wanneer deze spanning is bereikt, toont de batterij-indicator een ononderbroken balk.

Langzaam bladeren in een labelmap is een indicatie dat er te veel labels in één map zijn opgeslagen. Maak een nieuwe map aan in uw LabelManager 500TS en zorg ervoor dat er in elke map niet meer dan 500 labels zijn opgeslagen.

Elke labelmap kan 500 labels bevatten. Om meer bestanden te downloaden, moet u een nieuwe map aanmaken en de labels naar die locatie downloaden.

Open de LabelManager 500TS Updater software. Sluit uw LabelManager 500TS aan op de USB-kabel. Selecteer de Update-knop op de LabelManager 500TS Updater. Zodra de update is voltooid, houdt u de aan/uit knop op de LabelManager 500TS gedurende 5 seconden ingedrukt om het apparaat volledig uit te schakelen en schakelt u het vervolgens aan om te starten met het printen van labels.

Op een label, type: *#0000# (Controleer of de werkbalk geminimaliseerd is). Druk op Enter.

Om ervoor te zorgen dat uw LabelManager door uw computer wordt herkend, moet u de nieuwste versie van de DYMO software installeren. Installeer de DYMO software voordat u uw LabelManager op de computer aansluit.

Om tekst van het LabelManager 160 scherm te verwijderen, houdt u de terugknop ingedrukt, de tekst verdwijnt snel van het scherm.