Rhino

Rhino

Het duurt acht uur voor de eerste keer opladen en ongeveer 2 uur voor de volgende oplaadbeurten.

De accu gaat ongeveer vijf tot zeven cassettes mee voordat deze weer moet worden opgeladen, afhankelijk van het gebruik. Meer gebruik van de back-light, toevoer- en snijfuncties zal meer stroom verbruiken.

De Rhino 6000 maakt gebruik van een gemotoriseerd mes dat een betrouwbare stroombron vereist. De Rhino 4200 en 5200 hebben een handmatig mes, maar DYMO raadt het gebruik van alkalinebatterijen alleen aan als reservemogelijkheid. Niet alle alkalinebatterijen zijn gelijk gemaakt - daarom zijn ze mogelijk geen betrouwbare stroombron.

De volgende barcodes zijn beschikbaar in de Rhino 4200 en RHINO 5200:
Code 39 Mod 43 - Diverse toepassingen (een controlecijfer wordt geprint in de barcode, maar niet op het voor mensen leesbare gedeelte). Code 128 - Diverse toepassingen; industriële toepassingen zoals warehousing.
De volgende barcodes zijn beschikbaar in de Rhino 6000:
Code 39 Mod 43 - Diverse toepassingen (een controlecijfer wordt geprint in de barcode, maar niet op het voor mensen leesbare gedeelte).
Code 128 - Diverse toepassingen; industriële toepassingen zoals warehousing.
EAN 13 - Wereldwijde detailhandel (met name in Europa).
EAN 8 - Wereldwijde detailhandel (met name in Europa).
UPC A - Wereldwijde detailhandel (met name in Noord-Amerika).
UPC E - Wereldwijde detailhandel (met name in Noord-Amerika).

The Rhino 4200 print met 15 mm (0,6”) per seconde en 180 DPI.
TheRhino 5200 print met 10 mm (0,4”) per seconde en 180 DPI.

Jammer genoeg is dat niet mogelijk. De nieuwe Rhino 6000+ werkt met de Dymo ID-software en gebruikt een verschillend bestandsformaat. Gebruik de snelle functie van Rhino in Dymo ID om transfer labels te creëren en op te slaan of de labels over te dragen naar Rhino 6000+.