Over ons

Bedankt dat u een paar minuten de tijd neemt om meer te weten te komen over wie wij zijn en wat wij doen.

DYMO is snel uitgegroeid tot wereldleider in het leveren van innovatieve oplossingen die mensen helpen hun taken gemakkelijker uit te voeren. Bij DYMO draait alles om efficiëntie, of u nu uw keuken moet organiseren of honderden brieven moet posten, wij hebben een oplossing voor u!

DYMO biedt een compleet assortiment producten voor kantoor, magazijn, werkplek, thuis en zelfs het klaslokaal. Van eenvoudige reliëfdrukkers, handmatige labelmakers en desktopproducten tot draagbare industriële apparaten, computer-gelinkte producten, geavanceerde software en online service, DYMO is er om uw taken te gemakkelijker te maken en een professionele uitstraling te geven.

DYMO is in 1958 in Californië begonnen als een embossingbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een wereldwijd bereik. Wij zijn in 2005 overgenomen door Newell Brands, een Fortune 100-bedrijf, en hebben sindsdien onze productlijnen uitgebreid met software voor contactbeheer en scanoplossingen voor visitekaartjes, weegschalen voor (post)verzendingen en online frankering. In de komende jaren zijn wij van plan deze expansie voort te zetten op andere gebieden waar wij de mogelijkheid zien om het werk van mensen gemakkelijker te maken door middel van innovatieve technologische oplossingen.