LabelManager™ - D1

LabelManager D1

Mogelijk zit er speling op het inktlint in de tapecassette. Verwijder de tapecassette uit de label maker en controleer of het inktlint goed vastzit. Als het lint niet strak zit, draai het dan vast door de zwarte spoel in de tapecassette met de klok mee te draaien totdat het inktlint strak tegen de labeltape zit. Het inktlint in de tapecassette kan ook gebroken of doorgesneden zijn. Vervang de tapecassette als dat het geval is.

D1-labels hebben een eenvoudig afpelbare, gesplitste achterlaag. Zoek de splitsing op de achterlaag van de tape. Knijp zachtjes in de tape. De achterlaag van de tape laat los. Pel de achterlaag voorzichtig van de tape los.

Plaats de cartridge voorzichtig in dan wel verwijder hem voorzichtig uit de printer. Als u de cartridge onhandig plaatst of verwijdert, kan de carbon achterlaag op een onderdeel in de printer breken/scheuren. Het is mogelijk dat de cartridge niet volledig in de printer is geïnstalleerd, waardoor er meer druk op de carbon achterlaag komt te staan en het snijblad de tape niet goed kan doorsnijden. Druk de cartridge STEVIG aan om zeker te zijn dat deze juist is geïnstalleerd.

De volgende informatie is ALLEEN van toepassing op DYMO labelprinters die gebruikmaken van direct thermische printtechnologie. Momenteel omvat dit alle LabelWriter-printers, LabelManager, LetraTag en de Rhino-serie labelmakers. Als ze op de juiste manier worden bewaard, zijn DYMO labels een aantal jaren houdbaar. Bij gebruik in een kantooromgeving blijven bedrukte labels meer dan een jaar leesbaar. De volgende omstandigheden kunnen ertoe leiden dat labels donkerder worden of de tekst vervaagt: langdurige blootstelling aan direct zonlicht of TL-verlichting, langdurige blootstelling aan hoge temperaturen, contact met PVC folie of vinyl die weekmakers bevatten.