LetraTag

LetraTag

Plaats de cassette voor opstrijkbare labels in de LetraTag. Voer de gewenste tekst in, print uw label en verwijder het carbon van de voorkant van het label. Zet het droogstrijkijzer op middelhoge temperatuur (290ø tot 370ø F, of 130ø tot 170ø C). Verwijder eventuele kreukels uit de stof door het gedeelte waar u het label wilt plaatsen, te strijken. Plaats het label op de stof. Bedek met een doek (bij voorkeur katoen) en druk het strijkijzer 10 seconden op het label. Zorg ervoor dat u het strijkijzer niet verplaatst, omdat hierdoor het label van zijn plaats kan komen. Herhaal 3 keer met extra aandacht voor de labelhoeken en voldoende koeling tussentijds.

LetraTag-labels hebben een eenvoudig afpelbare, gesplitste achterlaag. Zoek de splitsing op de achterlaag van de tape. Knijp zachtjes in de tape. De achterlaag van de tape laat los. Pel de achterlaag voorzichtig van de tape los.Klik hier.

De materialen die in veel lamineerapparaten worden gebruikt, bevatten vaak chemicaliën die de afdruk op thermische labels nadelig kunnen beïnvloeden. Deze chemicaliën kunnen ervoor zorgen dat de afdruk vervaagt of het label zwart wordt. Labels mogen niet in contact komen met materialen die bestaan uit PVC-folie en vinyl die weekmakers bevatten.

De volgende informatie is ALLEEN van toepassing op DYMO labelprinters die gebruikmaken van direct thermische printtechnologie. Momenteel omvat dit alle LabelWriter-printers, LabelManager, LetraTag en de Rhino-serie labelmakers. Als ze op de juiste manier worden bewaard, zijn DYMO labels een aantal jaren houdbaar. Bij gebruik in een kantooromgeving blijven bedrukte labels meer dan een jaar leesbaar. De volgende omstandigheden kunnen ertoe leiden dat labels donkerder worden of de tekst vervaagt: langdurige blootstelling aan direct zonlicht of TL-verlichting, langdurige blootstelling aan hoge temperaturen, contact met PVC-folie of vinyl die weekmakers bevatten.