Rhino

Rhino

RHINO labels hebben een eenvoudig afpelbare, gesplitste onderlaag. Zoek de splitsing op de achterlaag van de tape. Knijp zachtjes in de tape. De achterlaag van de tape laat los. Pel de achterlaag voorzichtig van de tape los.

De volgende informatie is ALLEEN van toepassing op DYMO labelprinters die gebruikmaken van direct thermische printtechnologie. Momenteel omvat dit alle LabelWriter-printers, LabelManager, LetraTag en de Rhino-serie labelmakers. Als ze op de juiste manier worden bewaard, zijn DYMO labels een aantal jaren houdbaar. Bij gebruik in een kantooromgeving blijven bedrukte labels meer dan een jaar leesbaar. De volgende omstandigheden kunnen ertoe leiden dat labels donkerder worden of de tekst vervaagt: langdurige blootstelling aan direct zonlicht of TL-verlichting, langdurige blootstelling aan hoge temperaturen, contact met PVC folie of vinyl die weekmakers bevatten.

Jammer genoeg is dat niet mogelijk. De nieuwe Rhino 6000+ werkt met de Dymo ID-software en gebruikt een verschillend bestandsformaat. Gebruik de snelle functie van Rhino in Dymo ID om transfer labels te creëren en op te slaan of de labels over te dragen naar Rhino 6000+.