LetraTag

LetraTag

Zet het apparaat uit. Open de klep van de cartridge van uw LetraTag labelmaker. Verwijder de cassetteband. Maak een wattenstaafje of de reiniger (indien aanwezig) vochtig met een oplossing op basis van pure alcohol, zoals isopropyl of ontsmettingsalcohol, en veeg de printkop voorzichtig maar grondig schoon. Laat de oplossing 5 minuten drogen voordat u het apparaat inschakelt en probeert te printen. Je kunt hier een video bekijken hoe je dit doet: Klik hier

Zet de LetraTag aan. Druk op de Instellingen-toets. Gebruik de pijlen omhoog of omlaag op de navigatietoets (de navigatietoets is de ronde toets met de 4 pijlen), selecteer Taal en druk op OK. Gebruik de pijlen omhoog of omlaag op de navigatietoets om de gewenste taal te selecteren en druk op OK.

Zet de LetraTag aan. Druk op de Insert-toets. Gebruik de navigatietoets (de navigatietoets is de ronde toets met de 4 pijlen) om Symbolen te selecteren. Druk op de OK-toets. Gebruik de navigatietoets om een symbool te selecteren. Druk op de OK-toets. Voer zo nodig extra tekst of symbolen in. Als u klaar bent, drukt u op de Print-toets om uw label te printen.

Zet de LetraTag aan. Druk op Instellingen. Gebruik de pijlen omhoog of omlaag op de navigatietoets (de navigatietoets is de ronde toets met de 4 pijlen), selecteer Datum instellen en druk op OK. Gebruik de linker- of rechterpijl op de navigatietoets om de cursor over elke instelling te bewegen (maand, dag en jaar) en gebruik de pijl omhoog of pijl omlaag om de waarde te verhogen of te verlagen. Druk op OK, de standaardtijd wordt weergegeven. Gebruik de linker- of rechterpijl op de navigatietoets om de cursor over elke instelling te bewegen (maand, dag en jaar) en gebruik de pijl omhoog of pijl omlaag om de waarde te verhogen of te verlagen. Druk op OK als u klaar bent.

LetraTag labelmakers hebben een cijfer vergrendelingsfunctie. Num Lock is standaard uitgeschakeld. Wanneer de NumLock functie is ingeschakeld, wordt de NumLock-indicator weergegeven op het display (rechterbovenhoek) en verschijnen de cijfers 1 tot en met 0 wanneer u op de bijbehorende lettertoetsen drukt. Om een normale letterprint te herstellen, moet u de cijfervergrendeling uitschakelen door op de blauwe NumLock-knop op het toetsenbord te drukken. De NumLock-indicatoren moeten nu van het scherm verdwijnen.

Zet de LetraTag aan. Voer de tekst in die op de eerste regel moet verschijnen. Druk op de Insert-toets. Gebruik de navigatietoets (de navigatietoets is de ronde toets met de 4 pijlen) om Tweede regel te selecteren. Druk op de OK-toets. Een symbool met meerdere regels wordt aan het einde van de eerste regel ingevoegd, maar wordt niet op het label geprint. Voer de tekst in die op de tweede regel moet verschijnen. Als u klaar bent, drukt u op de Print-toets om uw label te printen.